Na kratko o projektih

V Zavodu Skrita Energija izvajamo samostojno več različnih projektov:

Zeolit+

Z zeolitom, ki so mu že stari Grki rekli  »kamen življenja« smo se srečali že pred leti in doslej z njim nismo imeli prav nobene slabe izkušnje. Zeolit oz. mineral klinoptilolit je popolnoma naraven in je znan že tisočletja zaradi svoje razstrupljevalne učinkovitosti, kar omogoči zaščito ranljivih telesnih sistemov pred strupi in težkimi kovinami. Razbremeni jetra, dovaja potrebne elemente v sledeh za uravnovešanje presnove, krepi odpornost organizma in pomlajuje. Dolgoletne opazovalne študije dr. Ilse Triebnig so pokazale izjemne rezultate predvsem po ciklusih kemoterapije in radioterapije.

Zeolit+ prodajamo in distribuiramo v obliki prahu, kapsul in tabletk.

Na osnovi zeolita  razvijamo tudi informirane preparate, ki so ciljani na določeno bolezensko stanje ali težave.

 

Laboratorij za integrativno medicino med drugim ponuja

zdravilske in sprostitvene terapije, ki temeljijo na celostnem pristopu k prepoznavanju vzrokov in reševanju težav. Ne verjamemo v instant rešitve, v prazno pametovanje, ali v nezmotljivost, zato v teku obravnav nenehno preverjamo postopke in se odločamo tudi za kombinacijo oz. nabor več metod na podlagi posvetovanja v skupini zdravilcev. Ne trgujemo z obupom in ne dajemo lažnih obljub, pričakujemo pa aktiven pristop vsakogar, ki ga obravnavamo. Dodana vrednost naših terapij je, da vas usposobimo, da si lahko pomagate sami.

 

Kristaloterapija je terapija s pomočjo vibracijskih lastnosti različnih kristalov. Vsak kristal niha z lastno frekvenco in ustvarja harmonično resonanco. 

 

Homeopatija, orgonomija, radionika so pristopi, ki jih prav tako uporabljamo v zdravilske namene kot kvantno medicino, v kmetijstvu pa tudi agrohomeopatijo in kombinacije z biodinamiko.

 

Radiestezija - meritve stanovanja, hiše, delovnega okolja.  Izobraževalna delavnica »Radiestezija za vsakdanjo rabo«. Zdravilne energijske poljane od odkrivanja, raziskovanja, označevanja in prepuščanja javni rabi. Reference: Dunaj nad Krškim, Šentvid nad Čatežem.

 

Orgon@Kyra, Ambisagro, Orgon@Lati so bioresonančni emiterji, ki jih razvijamo že od leta 2013. V ta program vlagamo veliko energije in časa, sprotno evalviranje pa kaže, da smo na pravi poti.

 

Bioresonanca je učinkovit terapevtski pristop, ki v veliko primerih izboljšuje zdravstveno stanje, ko druge metode konvencionalne medicine in zdravila ne dajejo pričakovanih rezultatov.Na osnovi Bioresonančne Analize Zdravja pripravimo ustrezno individualno bioresonančno terapijo. Ker se zavedamo, da je učinkovitost terapij odvisna od pogostnosti izvajanja smo razvili mobilni sistem, ki ga dajemo v najem, da lahko terapije redno izvajate ob vsakodnevnih dejavnostih.  (Možna tudi franšiza).

  • alergije (ekcemi, nevrodermitis, astma, bronhitis, kronični nahod, celiakija, prebavne motnje…), bolečine v hrbtenici in sklepih, ginekološke bolezni, neplodnost, hormonske motnje, kardiovaskularna obolenja, zlomi, poškodbe -hitrejša rehabilitacija, glavoboli (predvsem migrene), bolezni prebavnega in urinarnega trakta, psihosomatske težave (nervoze, depresije), zdravljenje odvisnosti (alkohol, tobak)

 

Klinična hipnoza  (skupinska ali individualna ) omogoča kontakt s podzavestjo, kar omogoča, da hipnoterapevt s privolitvijo stranke spreminja vzorce obnašanja in navade v to, kar bolj ustreza posameznikovim potrebam in ciljem. V rokah človeka, ki se zaveda svoje odgovornosti in želi ljudem pomagati, je hipnoza čudovito orodje, s katerim se lahko lotimo številnih ovir, ki nam ne dovolijo polno zaživeti in končno razvijemo svoje potenciale.

  • podpora  pri hujšanju, anti-stres, globinska sprostitev, premagovanje strahu, fobij, strah pred letenjem , utrjevanje samozavesti in samospoštovanja, utrjevanje zbranosti, podpora pri učenju in študiju, priprava na operativni poseg, priprava na porod, odpravljanje motenj spanja, odpravljanje motenj zaradi travmatičnih izkušenj, pomoč pri opuščanju tobaka, drog, alkohola…

 

Keltski Reiki - Energija Dreves (Ogham Healing) je subtilna in nežna metoda, ki vodi k pomembnim premikom. Celostno obravnavo dosežemo z dodatnim naborom terapij. Marsikje v svetu je Reiki prepoznan in priznan kot zelo učinkovita metoda pri lajšanju tesnobe, paničnih napadov in depresivnih stanj.  Na voljo je tudi izobraževanje - tečaj Keltskega Reikija (3 stopnje) ob mentorstvu izkušenih mojstrov  in  podpori interaktivnega e-izobraževalnega sistema Ogham Healing Academy.

 

Program 29 dni (pot iz primeža odvisnosti ) - odpravljanje motenj in vzorcev, ki so v ozadju odvisnosti od hrane, drog, alkohola, odnosov.  Predvsem smo pozorni, da pri spreminjanju navad ne pride zgolj do nadomestitve ene odvisnosti z drugo.

Ostale, a nič manj pomembne dejavnosti:

 

Tovarna zgodb - so-delo in kooperativa sta lepa in modna izraza, njuno udejanjanje pa zahteva ogromno virov, predvsem pa kanček idealizma. Program gradimo na predpostavkah: skupnost - zagovorništvo - obvladovanje - spoštovanje - sočutje – dialog

 

Keltska rekonstrukcijska skupina Pleme Serreti deluje pod okriljem zavoda in ohranja izročilo keltskega plemena, ki je živelo med Dravo in Muro. Razvijamo turistični potencial skupine, prastare veščine pa prenašamo v sedanjost tudi z rokodelstvom s poudarkom na replikah arheološkega materiala.

 

Singularity, d.o.o. je naše hčerinsko podjetje, v katerem bomo  uresničevali inovativne in kreativne koncepte kot tržne vsebine.

 

Delavnica delovnih mest - delujemo tudi kot prostovoljska organizacija. Naše prostovoljce spodbujamo, da si znotraj programov zavoda ustvarijo svoje delovno mesto. Nismo zadruga, lahko pa tako delujemo, nismo pleme, lahko pa tako razmišljamo.

 

LoOVE - program, lokalne oskrbe z bio-gorivi (žal trenutno na čakanju).

 

Ali nismo že na začetku zapisali, da smo drugačni?

Morda pa je naposled nastopil čas za tovrstno drugačnost.

Povežite se s SKRITO ENERGIJO in se prepričajte:

 

Zlatko Križan  tel. 031 496 820 zlatko@skrita-energija.si

Irena Bezjak tel. 051 228 751 irena@skrita-energija.si

 

  

Izdelki in terapije niso nadomestilo za predpisano zdravljenje,

lahko pa so učinkovita podpora konvencionalnemu zdravljenju.