Kaj je Keltski Reiki

Keltski Reiki je sistem Reikija, zasnovan na tradicionalnih simbolih Keltov, ki so bili povezani z različnimi lastnostmi Dreves. In smo pri bistvu. Marsikdo, ki pričenja z Reikijem, se često izgubi v »skrivnostnosti« simbolov, ki so mu tuji, tudi izrazoslovje zna prispevati svoje, da se marsikdo ne poda do konca poti vseh stopenj Reikija.

V našem primeru je drugače, sam sistem je zgrajen na tradiciji in starem znanju Keltov, vezanim na Drevesa od tukaj in sedaj. Ustanovitelj te oblike prakticiranja Reikija, Martin Pentercost, je v mnogih letih študija Keltov in Oghama razvil ta preprost, razumljiv in učinkovit sistem pretoka življenjskih energij.

Naš mojster-učitelj je dokončal svojo prakso in uskladitev z energijami Dreves pri Pameli Jordan, ki je bila prva učenka in sodelavka Pentercosta. V Reiki terminologiji bi rekli, da je linija mojstrov do prvinskosti zelo kratka. Pristno in brez mnogo posrednikov. Sam sistem je zelo inovativen, spontan in rastoč.

Naš poudarek je na širitvi znanja samoozdravitve posameznikov s pomočjo Energije Dreves. Vsakdo naj bi se vrnil nazaj k svojim koreninam, ko odgovor za svoje dobro zdravje išče sam v sebi, s svojo pomočjo in pomočjo Ljudstva Dreves. Prvi in Drugi krog sta namenjena točno temu.

Dodaj odgovor