O kakovosti in nizki ceni – iz FB strani

Vprašanje iz naše FB strani:

Zanima me nakup čistega zeolita za razstrupljanje telesa.
Do sedaj imam dobro iskušnjo z Panaceo izdelkom.
Kot mi je znano, je snov iz vulkanskega izvora, pri vas pa sem zasledila, da je poreklo surovine iz Srbije? Zanima me tudi kako to, da je vaš izdelek toliko cenejši od drugih na tržišču?
Je podobne kvalitete?

In naš odgovor:

Zeolite kot naravne minerale (poznamo jih več kot 270 vrst) kopljejo na različnih delih sveta – tudi v Srbiji.V osnovi je zeolit nastal v geološki davnini, v stiku vulkanske lave z morsko vodo in ima obliko mikroporoznega vulkanskega minerala (zeolitski tuf). Kar nas pri naravnih zeolitih najbolj zanima, je vsebnost MINERALA KLINOPTILOLITA – namreč – večji delež klinoptilolita je v zeolitu, bolj je dragocen in učinkovit zaradi velike sposobnosti ionske izmenjave (nase veže pozitivno nabite težke kovine, razne strupe, proste radikale…in odda negativno nabite elemente: magnezij, kalcij…., ki jih telo nujno potrebuje za presnovo. ZEOLIT+, ki ga kopljejo v Srbiji, v svetovnem merilu spada med zeolite z najvišjo vsebnostjo klinoptilolita (v naši deklaraciji smo pošteno zapisali: več kot 80%, ker vsebnosti naravne surovine na različnih mestih izkopa nekoliko variirajo, vsekakor pa je vsebnost najmanj toliko) in je prav tako kot tisti, ki se prodaja pod blagovno znamko Panaceo, ustrezno obdelan oz. aktviran ter mikroniziran. Torej gre za primerljivo kvaliteto. Za razliko od nekaterih drugih prodajalcev zagotavljamo sledljivost do izvora (kjer ga kopljejo), saj pri nabavi nimamo posrednikov.
Glede cene: delujemo kot zasebni zavod za EKO-SOCIALNO gospodarjenje. Naša eko-socialna usmeritev pomeni, da želimo biti pošteni do svojih kupcev in da se zavzemamo za to, da bi bila naravna dopolnilna sredstva kot je ZEOLIT+ , ki je namenjen preventivi ali kurativi zdravja, cenovno dostopna VSEM. Zato tudi ves čas doživljamo določene pritiske, predvsem s strani “konkurence”, kljub temu pa želimo vztrajati v naši usmeritvi, poštenosti do kupcev in pri dostopnih cenah.
Hvala za vprašanje in lep pozdrav od Ekipe ZEOLIT+

Dodaj odgovor