VSE JE ENERGIJA: Čudoviti svet kvantne fizike

Kar dojemamo kot fizični materialni svet, tega na splošno ni, poleg tega je obstoj fizičnega sveta daleč od resnice. Številni dobitniki Nobelove nagrade za fiziko nam to vedno znova potrjujejo.

Med njimi je Niels Bohr, danski fizik, ki je pomembno prispeval k razumevanju atomske strukture in kvantne teorije.

” Če vas kvantna mehanika ni močno šokirala, potem je še  niste razumeli. To kar imenujemo realnost je zgrajeno iz stvari, ki se ne morejo šteti za prave “-. Niels Bohr

 

Ob koncu 19. stoletja so fiziki začeli raziskovati odnos med energijo in snovjo. Na ta način se je podrla dotedanja teza Newtonskega snovnega vesolja in ga je nadomestila s spoznanjem, da je vse, kar je v vesolju zgrajeno iz energije.

“Kljub vsem empiričnih dokazov, celo sama zamisel, da bi to bilo res – opis takšne narave realnosti – vedno izzove cinizem, nerazumevanje in celo bes.« – T. Folger

Kvantni fiziki so odkrili, da so atomi zgrajeni iz vrtincev energije, ki se nenehno vrtijo in vibrirajo in tako vsak oddaja svoj enkraten energijski podpis. Torej, če si res želimo spoznati sebe in ugotoviti kdo smo, ugotovimo, da smo pravzaprav bitja energije in vibracije, ki oddaja svoj enkraten  energijski podpis – to je dejstvo, ki ga kvantna mehanika nenehno potrjuje. Smo mnogo več od tega, kar smo se do sedaj zavedali. Skrajni čas je, da se začnemo zavedati samih sebe v tej drugačni luči.

 

Če opazujemo sestavo atomov z mikroskopom, vidimo male nevidne tornade kot vrtince z neskončnim številom energijskih delcev, imenovanih kvarki in fotoni. Ti delci tvorijo strukturo atoma. Če bi se bolj in bolj usmerjali na strukturo atoma na koncu ne bi videli ničesar, kajti zagledali bi se v fizično vrzel. Atomi nimajo fizične strukture, mi nimamo fizične strukture, fizične stvari res nimajo nikakršne fizične strukture! Atomi so sestavljeni iz nevidne energije, ne pa od oprijemljive materialne snovi.

 

“Moramo sprejeti neizpodbitne ugotovitve. Vesolje je nematerialno in duhovno. “- Richard Conn Henry

Zelo zmedeno kajne? Naše izkušnje kažejo, da je naša fizična realnost  sestavljena iz materialnih stvari. Odkritje, da  vesolje ni zbirka telesnih delov, ki jih Newton opredeljuje, ampak gre za celosten preplet nematerialnih energijskih valovanj, prihaja iz dela Alberta Einsteina, Maxa Plancka in Wernerja Heisenberga.

Nikola Tesla je nekoč dejal:

“Dan ko bo znanost začela študirati nefizične pojave, bo v desetih letih napredovala bolj kot v prejšnjih stoletjih svoje zgodovine.”

Na srečo, so mnogi znanstveniki naredili ta preskok, in začeli preučiti posledice tega kar je bilo odkrito v kvantni fiziki. Eden od teh odkritij je, da opazovalec ustvarja realnost.

 

Težko je razumeti, kako je svet, ki nas obdajajo zgrajen iz “misli”, kako težko je sprejeti iluzijo, da verjamemo v stvari, da so povsem materialne in realne?

 

Temeljni zaključek nove fizike tudi priznava, da opazovalec ustvarja realnost. Kot opazovalci smo osebno vpleteni v ustvarjanje lastne realnosti. Znanstveniki so prisiljeni priznati, da je vesolje mentalna struktura. Pionir fizike Sir James Jeans je napisal:

“Vesolje ne izgleda toliko kot velik stroj, ampak bolj kot dobra ideja.”

Um ni več samo vsiljivec v cesarstvu materialnega, temveč ga moramo razumeti kot ustvarjalca in vladarja imperija »materialnega«.

Ta podatek nam pove, da se moramo prebuditi in spoznali, da smo vsi energija in da izžarevamo enkraten energijski podpis. Občutki in čustva igrajo pomembno vlogo, in kvantna fizika nam pomaga, da razumemo, kako pomembno je, kaj vsi skupaj občutimo. Če vsi nosimo v sebi občutke ljubezni in miru, bo zagotovo to vplivalalo na zunanji svet, in kako se drugi ljudje okroli nas počutijo.

 

“Če želite odkriti skrivnosti vesolja, razmišljajte v smislu energije, frekvence in vibracije.” – Nikola Tesla

Študije so pokazale, da pozitivna čustva, ki se pojavijo pri določeni osebi, lahko vodijo do različnih izkušenj za to osebo, ki oddaja ta čustva in za ljudi okoli te osebe. Ali je frekvenca vibracij na  subatomarni ravni tista, ki spremeni manifestacijo fizične realnosti? Če je tako, na kakšen način?

Vemo, tudi to – ko atom spreminja svoje stanje, takrat absorbira ali oddaja elektromagnetne frekvence, katere so odgovorne za spremembo v njegovem stanju.

Ali različna stanja zaznavanja čustev in občutkov ustvarjajo različne elektromagnetne frekvence ?

JA, in to je dokazano.

 

(Ali sedaj pobliže spoznavate, kaj je Skrita Energija in kaj počnemo ?)

 

(Izvor: Nothing Is Solid & Everything Is Energy – Scientists Explain The World of Quantum Physics)

http://www.collective-evolution.com/2014/09/27/this-is-the-world-of-quantum-physics-nothing-is-solid-and-everything-is-energy/

Dodaj odgovor