ZEOLIT+ KOT POMOČ OB RAZLIČNIH PREBAVNIH TEŽAVAH – DOZIRANJE

Hidrofilni učinek (vsrkavanje tekočine) pomaga zmanjšati bolečine v želodcu in omiliti zgago. Prav tako zeolit pomaga pri črevesnih težavah. Nekateri bolniki imajo po fazah kemoterapije hude driske. Izgubljajo veliko tekočine in elektrolitov, telo je shirano, bolniki so utrujeni in slabotni. Še zlasti so prizadeti pacienti s črevesno stomo (umetni izhod črevesa). Najboljši rezultati so se pokazali pri jemanju zeolita dan po intervalu kemoterapije, predvsem pri preprečevanju slabosti in bruhanja.

Zeolit+ pri gastritisu (vnetju želodčne sluznice), zgagi

in okužbi z bakterijo Helicobacter pylori
3 g Zeolit+ v prahu zmešajte z vodo ali čajem in pijte 2-3x na dan.Bolnikom, ki imajo težave s požiranjem, je lažje jemati kapsule.

Driska in težave s črevesjem
Žlička Zeolit+ v prahu 3 do 6x na dan 30 min pred obrokom. Pri vseh težavah s črevesjem priporočamo dodatno jemanje probiotikov.

Podpora pri zaprtju
Najprej poskrbite, da boste vsak dan popili dovolj tekočine in s hrano zaužili dovolj balastnih snovi. Dobro se je izkazal tudi recept dr. Triebnigove in dr. Budwigove: žlička s 3 g zeolita, jedilna žlička lanenega olja, porcija naravnega jogurta ali puste skute, sezonsko sadje in oreščki. Pomembno je, da popijete vsaj 1,5 do 2 litra tekočine na dan!

Dodaj odgovor